Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Telefoon: 0031 (0)475 - 31 00 40    |    info@pww-makelaardij.nl    |    contact

Logo Peters Wiertz & Wijnands

Klik op de foto voor een uitvergroting

Roermond - Aan de Molenweg

omschrijving

"Aan de Molenweg" in Asenray

In de dorpskern van Asenray, een kerkdorp van de stad Roermond worden vanaf eind september 6 moderne LEVENSLOOPBESTENDIGE WONINGEN gerealiseerd. Degene die heerlijk rustig wil wonen en gericht is op de toekomst is bij dit nieuwbouwplan aan het juiste adres.

Deze moderne, fijne semi-bungalows liggen op een fraaie plek in het groene 'Asenray'. De uitvalswegen zijn uitstekend te bereiken en op fietsafstand zijn voorzieningen waaronder een supermarkt te bereiken. De woningen zijn op percelen gelegen tussen de 229 m² en 280 m². Kortom een uitstekende locatie!

Zoekt u naar een andere woning, bijvoorbeeld omdat u binnenkort met pensioen gaat, omdat uw kinderen het huis uit zijn, of omdat u simpelweg minder wilt gaan werken en lage woonlasten wenst? Vindt u het belangrijk dat uw huis mooi en comfortabel is én u uw ecologische voetafdruk en woonlasten vermindert? In deze woningen is dit allemaal mogelijk en kunt u hier van genieten.

Dankzij een uitgekiend gelijkvloers ontwerp, voorzien van een luchtwarmtepomp (dus gasloos) en een modern ontwerp, kunt u in deze woning in alle fasen in uw leven prettig en zelfstandig wonen.

De woningen hebben de volgende indeling:

Entree in de ontvangsthal met toilet met fonteintje, moderne meterkast en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning waardoor de tuin heerlijk betrokken kan worden bij het leefgedeelte middels een schuifpui. De keuken is gelegen aan de voorzijde en zal opgeleverd worden met de benodigde leidingen en aansluitpunten.

Vanuit de woonkamer zijn vervolgens de inpandige berging en de slaapkamer te bereiken. De inpandige berging is ideaal voor het opslaan van extra provisie en beschikt over de aansluitingen van het witgoed, de luchtwarmtepomp en het WTW-systeem. De slaapkamer is ruim van opzet en beschikt over een nis waar men makkelijk een kledingkast kan plaatsen. De slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en geeft ook toegang tot de tuin. De Moderne badkamer is via de slaapkamer bereikbaar en wordt uitgevoerd met een inloopdouche, toilet en vaste wastafel.

Eerste verdieping: Via de overloop zijn twee slaapkamers bereikbaar, beide met een dakkapel voor voldoende lichtinval. De badkamer op de verdieping wordt ook compleet uitgevoerd met tegelwerk en sanitair. Op deze badkamer bevindt zich een ligbad, inloopdouche, vaste wastafel en een toilet.

Alle woningen bevatten tenslotte nog een praktische houten tuinberging en hebben de mogelijkheid om een auto op de oprit onder de carport te plaatsen. Tevens zijn alle woningen voorzien van een eigen achterom.

kenmerken:
- Heerlijk wonen in het groen;
- Woning voor de toekomst;
- Gasloos;
- Optimaal geïsoleerd;
- Lage woonlasten.
prijs van € 275.000,- tot € 285.000,-