Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Telefoon: 0031 (0)475 - 31 00 40    |    info@pww-makelaardij.nl    |    contact

Logo Peters Wiertz & Wijnands

Klik op de foto voor een uitvergroting

BUGGENUM - Bergstraat 5

omschrijving

Achter het charmante geveltje dat zijn oude, oorspronkelijke gecombineerde functie verraad gaat een verrassende hoeveelheid ruimte en mogelijkheden schuil.

MULTIFUNCTIONEEL:
Bergstraat 5 bestaat uit een woonhuis met achtergelegen, voormalige bakkerij. Woonhuis en bakkerij hebben samen een oppervlakte van maar liefst 444 m²!! Het object heeft detailhandelsbestemming en is een ideale locatie om in de dorpskern je eigen bedrijf te starten…. Een cateringbedrijf, een kookstudio, taarten bakken, workshops…….De mogelijkheden zijn legio en met de juiste plannen en drive kan men hier iets moois van maken.

Geen ondernemer, maar wel veel woonruimte nodig?
Voor de handige klusser die op zoek is naar een woning op een royaal perceel, een woning met veel woonruimte, en voor wie daarnaast niet bang is om de handen uit de mouwen te steken, kan van deze woning een fantastisch woonhuis maken.
De Gemeente Leudal heeft aangegeven medewerking te willen verlenen aan het wijzigen van de bestemming naar enkel wonen.


Koester jij al jarenlang de droom om landelijk te wonen? Heb je twee rechterhanden? En zie jij mogelijkheden waar anderen die niet zien? Kom dan eens kijken aan de Bergstraat 5 te Buggenum!

kaart

vraagprijs € 269.000,- k.k.
bouwjaar 1900
energielabel G
woonoppervlakte 142 m 2
perceeloppervlakte 1210 m 2
inhoud 385 m 3
aanvaarding in overleg