Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Telefoon: 0031 (0)475 - 31 00 40    |    info@pww-makelaardij.nl    |    contact

Logo Peters Wiertz & Wijnands

Klik op de foto voor een uitvergroting

SWALMEN - Bosstraat 31

omschrijving

Soms komt er een pareltje op de markt waar je meteen verliefd op wordt. Waar nieuwe huizen vaak wat saai en eenvoudig ogen, is dat bij een huis uit de jaren 30 meestal wel een ander verhaal! Bosstraat 31 in Swalmen is zo’n huis. De kenmerkende elementen van een jaren dertig woning zijn in de charmante gevel volop aanwezig: de mansarde kap, de muizentand, details in het metselwerk en de sierlijke dakrand. Maar ook in het interieur zijn de kenmerkende elementen van de jaren dertig terug te vinden: terazzovloeren, glas- in- lood en oude paneeldeuren. Het is nog allemaal bewaard gebleven.

De heerlijk diepe tuin is de kers op de taart. Ook deze moet onderhanden genomen worden maar biedt de ruimte om je helemaal te laten gaan. Altijd al een zwembad in de tuin willen hebben? Of wil je graag veel ruimte zodat de kinderen lekker buiten kunnen spelen. Het kan hier allemaal.

De handen zullen wel uit de mouwen moeten, maar dat is wel meteen de kans om jouw droomwoning te realiseren die perfect is voor jouw gezinssamenstelling en helemaal voldoet aan jouw wensen. Dus als jij je hand niet omdraait voor een verbouwing, krijg je daar zeker jaren woonplezier voor terug. Hoe we dit zo zeker weten? Nou, dat is eigenlijk erg eenvoudig: de huidige eigenaar heeft namelijk meer dan 50 jaar met heel veel plezier op deze plek gewoond. Nu krijg jij de kans om hier hetzelfde woongenot te beleven. Maar dan wel in een nieuw jasje.

Ben jij op zoek naar die ene plek waar jouw dromen kunnen uitkomen? Waar je oud en modern samen kunt laten komen tot een stijlvol geheel, waarin nog lang met plezier kan worden gewoond. Grijp dan deze buitenkans en maak een afspraak voor een bezichtiging.

Welkom
De auto parkeer je op de oprit naast de woning. De details zijn al zichtbaar in de gang, zodra je binnenstapt. Op de vloer ligt nog de oude terazzo-vloer en ook de houten lambrisering en trappartij zijn nog bewaard gebleven. Onder de trap ligt de toegang naar de kleine maar praktische kelderruimte.

De woonkamer en keuken
Door de ramen aan de voorzijde en de achterzijde komt het daglicht hier rijkelijk naar binnen. Maar als je toch bezig bent met een verbouwing zou je kunnen overwegen om aan de achterzijde openslaande deuren naar het terras te plaatsen. De open haard is dichtgemetseld maar kan naar alle waarschijnlijkheid weer in ere hersteld worden.
Vanuit de hal en de woonkamer is de keuken bereikbaar. Ook hier ligt nog de oude terazzo-vloer en een nostalgische keukenopstelling. Door de muur tussen de keuken en woonkamer te verwijderen kun je een ruime leefruimte creëren waar wonen en koken met elkaar in verbinding worden gebracht.

De achterhal
In de achterhal bevindt zich een eenvoudige doucheruimte, een toiletruimte en een berging. Van hier uit loop je het terras op.

Slapen
Door naar de verdieping. Let even op het mooie glas-in-loop raam terwijl je de trap naar boven neemt. Ook boven zijn de paneeldeuren nog volop aanwezig. De verdieping telt 4 slaapkamer. 3 Kamers zijn voorzien van een praktische muurkast en 1 slaapkamer beschikt over een wastafel.

De tuin
Dan last but not least: de tuin. En wat voor een! Vanaf de achterpui gemeten is de tuin circa 43 meter diep. Dit betekent weer volop kansen en mogelijkheden. Zo heb je de mogelijkheid om de woning uit te breiden met een aanbouw om meer leefruimte te creëren. En dan heb je nog steeds genoeg over voor al je wensen: een zwembad, een groot gazon waar de kinderen kunnen spelen, een overkapping. Of allemaal, de ruimte is er.

kaart

vraagprijs € 299.000,- k.k.
bouwjaar 1930
energielabel G
woonoppervlakte 112 m 2
perceeloppervlakte 636 m 2
inhoud 516 m 3
aanvaarding in overleg