Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Telefoon: 0031 (0)475 - 31 00 40    |    info@pww-makelaardij.nl    |    contact

Logo Peters Wiertz & Wijnands

Klik op de foto voor een uitvergroting

Roermond - C1-ong

omschrijving

Recent zijn wij gestart met de verkoop van 55 klimaat adaptieve ecolodges gelegen aan de Roermondse Weerd, aan de Maasplassen, 3000 hectare met grote en kleine plassen die gezamenlijk het grootste watersportgebied in Nederland vormen, en dus een waar eldorado zijn voor watersportfans. De mogelijkheden zijn eindeloos: op, in en rond de Maasplassen kunt u zwemmen, roeien, zeilen, surfen, vissen, waterskiën en zelfs wakeboarden. Wilt u met uw eigen boot op pad? In Roermond en het Maasplassengebied heeft u keuze uit vier jachthavens.

De Weerd, met tal van watersportmogelijkheden is gelegen op 10 fietsminuten van de historische binnenstad van Roermond. De sfeervolle binnenstad van Roermond is een absolute aanrader. Je kunt hier heerlijk winkelen en flaneren. Een omvangrijk winkel- en horeca-aanbod is geconcentreerd rondom een aantal fraaie pleinen en langs de Roerkade. De grote winkelketens worden afgewisseld met kleine speciaalzaakjes en uiteraard het Designer Outlet..

De volledig afgewerkte en gebruiksklare klimaat adaptieve ecolodges zijn in een brede range te koop, afhankelijk van de oppervlakte, eigen grond en het gekozen type ecolodge. Er is een uitgebreid aanbod aan verschillende liggingen, oriëntatie en grondoppervlakten. Dat kunnen wij u ter plekke op locatie helder uitleggen.

De van alle gemakken voorziene en energie neutrale ecolodges worden geplaatst op een aluminium ponton dat op zijn beurt weer wordt verankerd middels een tweetal meerpalen. Deze ecolodges liggen in een prachtig aangelegd park met strand en zijn klimaat adaptief omdat ze bij een eventuele hoogwatersituatie meebewegen met de waterstand.

De luxe ecolodges worden naar wens vervaardigd in het nabij Roermond gelegen Swalmen door: www.cube-homes.com.

De ecolodges worden aangeboden in 4 verschillende types:
• C1 – afmeting: 4 x 13 meter met 1 slaapkamer;
• C2 – afmeting: 4,30 x 15 meter met 2 slaapkamers waarvan 1 met stapelbedmogelijk;
• C3 – afmeting: 4,3 x 16 meter met 2 tweepersoonsslaapkamers;
• C4 – idem aan C3 met spiltrap naar dakterras.

De ecolodges zijn bestemd voor recreatief eigen gebruik danwel voor recreatief verhuur, voor alle duidelijkheid permanente bewoning is niet toegestaan.

De gemeenschappelijke voorzieningen van het park worden ondergebracht in een professioneel beheerde VvE.

Het park beschikt over een eigen strandje en is gelegen op 150 meter van de Roermondse noorderplas met tal van horecavoorzieningen zoals dagstrand en beachclub Palm Beach, Beachclub Bruis, Beachclub Koers Zuid en Wakepark Beaver Creek verder vind u er een dagstrand, aanlegsteigers en een doggy beach.

De Weerd is volop in ontwikkeling wilt u meer weten over de toekomstplannen dan verwijzen wij u naar de site: www.area-x.nl.

Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken dan horen wij dat graag.
€ 210.951,- v.o.n.
woonoppervlakte 34 m 2
inhoud 79 m 3