Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Telefoon: 0031 (0)475 - 31 00 40    |    info@pww-makelaardij.nl    |    contact

Logo Peters Wiertz & Wijnands

Klik op de foto voor een uitvergroting

Roermond - De Weerd (D-1)-ong

omschrijving

Open huis: zaterdag 11 februari 2023 van 10:00 tot 12:00 uur.

Op het prachtige plan “Maasparcje” zijn reeds 3 woningen volledig gerealiseerd en klaar voor gebruik. 2 van deze 3 woningen zijn inmiddels verkocht. Bouwnummer D1 is nu te bezichtigen en is uitermate scherp geprijsd.

In het Maasparcje geniet u van alle rust, verscholen in het groen en aan het water, met de gemakken en gezelligheid van de Maasplassen en het centrum van Roermond om de hoek. Het Maasparcje in Roermond is anders dan de gebruikelijke recreatieparken. Het ruime opgezette park biedt u natuurlijk alle gemakken die u ervan verwacht, zoals veel groen en natuur in de directe omgeving, dicht bij de bruisende stad Roermond, veel faciliteiten in de buurt én professioneel onderhoud en beheer. Echter, op deze unieke locatie gaan we een stapje verder.

Niet alleen locatie maar ook de ecolodges zijn uniek. Deze bewegen, verankerd aan twee 12 meter lange meerpalen, als een boot mee met eventueel hoog water. Ze zijn volledig beschermd in een natuurlijke omgeving aan de Maas en hoeven niet verplaatst te worden als moeder Maas eens een slechte dag heeft. De duurzame Ecolodges zijn volledig recyclebaar én door toepassing van de modernste technieken, energieneutraal. Een mooie bijkomstigheid bij de huidige onzekerheid in de energiemarkt.

Deze klimaatadaptieve en duurzame ecolodge, met eigen grond en eigen parkeervoorziening, wordt 'high end’ afgewerkt en gebruiksklaar geleverd. De ecolodge is leverbaar met diverse opties. Dit type wordt geleverd met de trapopgang aan de linker zijde.

De eigen fruitweiden en het eigen privéstrand maken deze woning tot de ultieme recreatiebestemming en/of belegging voor de verhuur in eigen land. Het Maasparcje is zeer ruim opgezet en wordt professioneel beheerd en onderhouden.

Investeren in een vrijstaande ecolodge:
De Ecolodge, de ligging van het Maasparcje en de directe omgeving lenen zich bij uitstek voor recreatieve verhuur. Koopt u een ecolodge op het Maasparcje, dan bent u volledig eigenaar - ook van de grond - en kiest u vervolgens zelf hoe u van deze investering gebruik wilt maken.
- Volledig ten behoeve van recreatief verhuur (grote landelijke partij geeft een rendement van circa €28.000,- per jaar)
- Gedeeltelijk recreatief verhuur
- Voor eigen gebruik
- Professionele verhuur volledig toegesneden op uw wensen door landelijke partij mogelijk.

Ongeacht uw keuze, één ding is zeker: alle ingrediënten zijn aanwezig voor een zorgeloze investering.

Unieke kenmerken:
- Volledig afgewerkt en gebruiksklaar geleverd
- Klimaatadaptieve en zeer duurzame ecolodge, volledig 0,0 energie
- Ecolodge van ca. 4,3 x 16 meter
- Eigen grond, diverse opties, perceel van 332 m2
- Koop v.o.n., onder btw-regime zonder 10,4 % overdrachtsbelasting (2023)
- Sublieme rust en gelegen in voormalige fruitweiden
- Inclusief eigen privé strand
- Professioneel beheerd en onderhouden park

Omgeving:
De naastgelegen Maasplassen bieden diverse mogelijkheden om te recreëren op of aan het water. De nabijheid van enkele grotere en kleinere jachthavens geven u de kans optimaal te profiteren van deze mogelijkheden en na afloop te genieten van een glaasje bubbels.

Roermond zelf heeft een rijk voorzieningenniveau, verspreid over de binnenstad, het Retailpark en de Designer Outlet aan de stadsrand. Laat de rust van de park achter u voor de reuring van de stad. Ga shoppen in een van de vele speciaalzaken of boetiekjes. Dompel u onder in een gastronomische ervaring of strijk neer op een terrasje.
De omgeving heeft ook op wandel- en fietsgebied veel te bieden, van prachtige routes langs de Maas tot rondstruinen in het nabij gelegen Nationaal park de Meinweg.

Daarnaast is de ligging ook zeer centraal ten opzichte van de uitvalswegen hierdoor zijn de steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven binnen 30 -45 autominuten te bereiken alsmede de andere toeristische plekken in Limburg zoals het Zuid-Limburgse Heuvelland met de vele fiets- en wandel mogelijkheden en haar bijzondere plekken.

Het maakt deze locatie bij uitstek een van de meest geliefde recreatiegebieden in de regio!
€ 319.520,- v.o.n.
woonoppervlakte 47 m 2
inhoud 153 m 3