Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Telefoon: 0031 (0)475 - 31 00 40    |    info@pww-makelaardij.nl    |    contact

Logo Peters Wiertz & Wijnands

Klik op de foto voor een uitvergroting

Vlodrop - Levensloopbestendige woning-ong

omschrijving

Het Midden-Limburgse dorp Vlodrop (Gemeente Roerdalen) is gelegen te midden van bossen, rivier en natuur. Vlodrop ligt vlak bij het Nationaalpark De Meinweg, aan de rivier de Roer en op een steenworpafstand van het bruisende Roermond. Vlodrop kent een rijk verenigingsleven, een basisschool en verschillende supermarkten. De 18-holes golfbaan van Herkenbosch bereikt u in 10 minuten. Diverse fietsroutes, ook grensoverschrijdende, kruisen Vlodrop.
Ook de watersportliefhebber komen aan hun trekken. Net over de grens, op slechts 10 minuten fietsen, ligt de Effelder Waldsee met tal van watersportactiviteiten. Het grootste watersportgebied van Nederland, de Maasplassen, bereikt u na 13 kilometer.
Ook de prachtige natuur met aansluiting op het bijna grootste aaneengesloten bossengebied van Europa, maken wonen in Vlodrop zeer aantrekkelijk.

Aan de buitenrand van het Midden-Limburgse dorp Vlodrop zijn wij gestart met de verkoop van 10 nieuw te bouwen woningen, verdeeld over 2 types: Levensloopbestendige woningen en twee-onder-een-kap woningen.
De woningen worden gekenmerkt door de hoogwaardige beeldkwaliteit, de kwaliteit van het afwerkingsniveau en de materiaalkeuzes.

De levensloopbestendige woningen
Binnen het plan worden 4 levensloopbestendige tweekappers aangeboden.
Deze zijn stijlvol vormgegeven in een authentieke dorpse sfeer, hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. De woningen zijn zeer ruim van opzet, de woonkamer en keuken gebben een gezamenlijke diepte van zo'n 11 meter en de breedte van de woning bedraagt bijna 5,5 meter (uitbreiding is mogelijk). U kunt genieten van veel daglicht door verdiepingshoge gevelkozijnen en beglazing. In de details van de dakkapellen en de gevelluiken is gedacht aan de karakteristieke en exclusieve uitstraling van de huizen. De indeling is efficiënt en levensloopbestendig. Naast de woonkamer en de keuken is standaard op de begane grond een slaapkamer en badkamer voorzien. Eveneens is de woning voorzien van een inpandige (fietsen) berging welke bereikbaar is vanuit de oprit.
Door middel van een open trap kan de eerste verdieping bereikt worden, hier bestaat een mogelijkheid tot het creëren van een extra badkamer en slaapkamer. De dakkapellen zorgen ook hier voor voldoende daglicht.

Iedere woning heeft een eigen oprit en de platte daken worden voorzien Sedum begroeiing. Langs de weg worden beukenhagen aangeplant.
€ 364.000,- v.o.n.
woonoppervlakte 125 m 2
inhoud 558 m 3