Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Telefoon: 0031 (0)475 - 31 00 40    |    info@pww-makelaardij.nl    |    contact

Logo Peters Wiertz & Wijnands

Klik op de foto voor een uitvergroting

STEYL - Nabben 23

verkocht onder voorbehoud

omschrijving

Tegen het prachtige dal van de kabbelende Aalsbeek in Steyl, gelegen aan een rustige doodlopende straat, ligt deze ruime, onder architectuur gebouwde bungalow. De woning is in 1994 gebouwd en destijds volledig levensloopbestendig gemaakt. De woning kent een praktische indeling en is in een U-vorm gebouwd waardoor men vanuit bijna elk vertrek contact heeft met de tuin en er een omsloten terras is gecreëerd. Hierdoor zijn tuin en terras onderdeel van het wonen gemaakt.

De eigenaar heeft ruim 25 jaar optimaal woongenot beleefd van deze woning op een mooie plek met alle privacy. Het pand biedt legio mogelijkheden waardoor men een woning kan creëren die past als een jas. De woning altijd met zorg en aandacht onderhouden, kwalitatief gezien hebben we het over een eerlijk en degelijk gebouwd pand. In die zin is het dan ook goed mogelijk een inschatting te maken van mogelijkheden en bijbehorende kosten. De bijzondere bouwstijl, het mooie perceel en de prachtige plek zijn waardevol en uitdagend.

Ook ideaal is de nabijgelegen op- en afrit van de A73 waardoor steden als Venlo, Roermond, Eindhoven, Nijmegen, Maastricht maar ook Duisland snel bereikbaar zijn.

Wonen
In de woonkamer komt door de grote raampartijen veel daglicht naar binnen, wat de ruimte tot een licht en aangenaam vertrek maakt. En met een oppervlakte van maar liefst 75 m² is er plaats genoeg voor een royale eettafel én een grote
zithoek. Met creatieve oplossingen en inzicht laat je deze grote oppervlakte in je voordeel werken.

Koken
De keuken is netjes en functioneel doch een modernisering (te zijner tijd) is denkbaar. Maar ook hier zijn de mogelijkheden in overvloed, denk aan een schuifpui of openslaande deuren vanuit je keuken naar het terras en de tuin om binnen en buiten in elkaar te laten overvloeien.

Dromen & baden
Aan de achterzijde van de woning is de slaapvleugel gesitueerd. De hal biedt toegang tot de twee slaapkamers en
centraal tussen de kamers in ligt de badkamer welke is voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafel. De slaapkamers zijn respectievelijk 13 en 21 m² groot.

kaart

vraagprijs € 499.000,- k.k.
bouwjaar 1994
energielabel A
woonoppervlakte 141 m 2
perceeloppervlakte 1030 m 2
inhoud 450 m 3
aanvaarding in overleg