Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Telefoon: 0031 (0)475 - 31 00 40    |    info@pww-makelaardij.nl    |    contact

Logo Peters Wiertz & Wijnands

Klik op de foto voor een uitvergroting

Roermond - Parkwijk 'T Ham

omschrijving

ACHTER DE SCHERMEN IS ER ONTZETTEND VEEL GEBEURD


Een klein vogeltje vertelde ons dat u denkt dat we u vergeten zijn, maar niets is minder waar!
Wij zijn op dit moment hard aan het werk om ervoor te zorgen dat u binnenkort in uw droomwoning kunt komen te wonen. We zijn van plan om komende zomer te starten met de verkoop en aansluitend met de bouw van de woningen in dit prachtige nieuwe stukje Roermond.

Het ontwikkelen van een nieuwe woonwijk is een complex en uitgebreid proces, waarbij we afhankelijk zijn van tal van factoren. Zo laaide afgelopen zomer opeens een landelijke discussie op over stikstof en PFAS. De bouwwereld werd er door overvallen en overheden zaten met hun handen in het haar.

Ook Parkwijk ‘t Ham liep hierdoor helaas een aantal maanden vertraging op. Het goede nieuws is dat (na de nodige onderzoeken) inmiddels vast is komen te staan dat zowel de nieuwe stikstofregels als de PFAS geen probleem zullen opleveren voor het ontstaan van deze prachtige nieuwe woonwijk.

Achter de schermen is er in 2019 ontzettend veel gebeurd rondom parkwijk ’t Ham en in het nieuwe jaar gaan wij vol enthousiasme verder met de ontwikkeling. Zo zijn de voorbereidende werkzaamheden voor de bestemmingsplanprocedure inmiddels afgerond en zal het definitieve bestemmingsplan begin 2020 officieel gepubliceerd worden.

De eerste maanden van 2020 zullen we gebruiken om de puntjes op de i te zetten, zodat alle woningen en de gehele wijk het oog voor detail krijgt dat zo’n unieke wijk verdient! Wij vragen dus nog een beetje van uw geduld, maar wij weten zeker dat het wachten de moeite meer dan waard zal zijn!

Er is nog geen brochure beschikbaar maar als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief, blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen.