Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Telefoon: 0031 (0)475 - 31 00 40    |    info@pww-makelaardij.nl    |    contact

Logo Peters Wiertz & Wijnands

Klik op de foto voor een uitvergroting

HAELEN - Roggelseweg 28

Verkocht onder voorbehoud

omschrijving

Huis met potentie
Half vrijstaande woning nabij de dorpskern

Ben je op zoek naar een woning in de dorpskern met alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand en draai je je hand niet om voor een beetje kluswerk? Dan is dit dé mogelijkheid om je eigen paleisje te creëren! Wat je aan de voorzijde niet ziet is dat de woning aan de achterzijde flink is uitgebouwd waardoor er veel ruimte op de begane grond is ontstaan. Buiten is ook veel ruimte: de tuin is lekker groot dus ook hier kun jij je helemaal uitleven.

Lekker centraal wonen
Je woont hier aan een doorgaande weg op nog geen 200m afstand van de kern van Haelen. Hier vindt je alle voorzieningen die je nodig hebt, namelijk twee supermarkten, de bakker, het Kruidvat en de bouwmarkt; je fietst of loopt er zo naar toe. Wil je een dagje uitgebreid shoppen? Met de auto ben je in 15 minuten in Roermond. Ook de autosnelwegverbindingen richting Eindhoven, Maastricht maar ook Duitsland en België liggen op korte afstand.
De kinderen kunnen te voet of met de fiets naar basisschool “De Leerlingst” en de pubers hoeven maar een kwartiertje te fietsen naar het voortgezet onderwijs.


Indeling
Welkom
De auto(‘s) parkeer je op eigen oprit en voor het bezoek is altijd wel een plekje in de straat. In de hal is de toegang naar de kelder, de verdieping en de woonkamer. De kelder is ideaal te gebruiken voor het opslaan van voorraden. Ook is de woning geheel voorzien van rolluiken.

Wonen en koken
Via de hal krijg je toegang tot de woonkamer. Bij binnenkomst ga je meteen terug in de tijd. Zoals je kunt zien kan het wel een upgrade naar 2023 gebruiken. Toch zie je dat de woning keurig is onderhouden. De doorzon woonkamer beschikt over veel natuurlijk lichtinval door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. Ook de Authentieke schouw valt hier meteen op.

De gesloten keuken is momenteel uitgerust met een eenvoudig keukenblok. Via de keuken bereik je de bijkeuken. Hier bevindt zich de WA-aansluiting en de Cv-opstelling. Maar stel je eens voor dat je de keuken en de bijkeuken samenvoegt dan is het ook mogelijk om hier een moderne keuken te plaatsen of bijvoorbeeld een speelkamer voor de kids. Laat hier je creatieve ideeën maar tot uiting komen.

Uitbouw
De begane grond is aan de achterzijde flink uitgebouwd. De huidige eigenaar heeft hier een slaapkamer en badkamer gecreëerd. Dit biedt de kans voor levensloop bestendig wonen.
Heb je hier echter nog geen behoefte aan dan zou je ook aan een andere besteding kunnen denken. Stel je voor: breek die muren open tot er een grote ruimte is ontstaan, plaats grote puien in de achtergevel en realiseer zo je droomkeuken hier. De muren staan er al dus het is een kwestie breekwerk.

Verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapvertrekken alle voorzien van schrotenplafond en enkelen voorzien zijn van muurkasten. De vierde slaapkamer is de voormalige badkamer geweest.

Via het mangat bereik je de tweede verdieping.

Buitenleven
De tuin biedt ook zoveel mogelijkheden. Hou je liever van onderhoudsvrij zodat je je kostbare vrije uurtjes kunt besteden met helemaal niks doen dan genieten of jeuken je groene vingers en zie je het liefste volle borders met bloemen in alle kleuren en een gazon voor de kinderen om op te spelen. Er is plaats genoeg. En dat knusse schuurtje zou je kunnen omtoveren in een mancave of speelhuis voor de kinderen.

kaart

€ 259.000,- k.k.
bouwjaar 1953
energielabel F
woonoppervlakte 110 m 2
perceeloppervlakte 482 m 2
inhoud 443 m 3
aanvaarding in overleg