Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Telefoon: 0031 (0)475 - 31 00 40    |    info@pww-makelaardij.nl    |    contact

Logo Peters Wiertz & Wijnands

Klik op de foto voor een uitvergroting

SWALMEN - Weverskamp 27

omschrijving

In het Roermondse kerkdorp Boukoul wordt eind 2019 een ruime halfvrijstaande woning opgeleverd. Dit betekent dus dat werkelijk alles aan deze woning nieuw is en u zich de komende jaren geen zorgen hoeft te maken over de onderhoudskosten. De woning wordt energiezuinig gebouwd, voorzien van zonnepanelen en met een praktische indeling met de keuken aan de voorzijde van de woning en het leefgedeelte aan de tuinzijde. Aan de achterzijde is woning uitgebouwd waardoor er een mooie leefruimte op de begane grond gecreëerd is.

Begane grond: Entree / hal met meterkast en een half betegelde toiletruimte met vrijhangend toilet en fonteintje. De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en heeft hierdoor een optimaal contact met de tuin middels een raampartij en een deur naar de achtertuin. Deze woonkamer is voorzien van een trapkast en staat in open verbinding met de keuken, die aan de voorzijde – aan de straatkant – is gesitueerd. De open keukenruimte is voorzien van een keukenopstelling met apparatuur. De keuken heeft een grote raampartij die een leuk zicht geeft op het straatbeeld.

Eerste verdieping: De overloop geeft toegang tot de badkamer en drie slaapkamers. Deze slaapkamers zijn respectievelijk ca. 15 m², 9 m² en 6 m² groot. Tevens bevindt zich op deze verdieping de badkamer die is ingedeeld met een douche, vaste wastafel en vrijhangend toilet.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze ruimte biedt mogelijkheden tot het realiseren van een extra vierde slaapkamer of hobbyruimte. Tevens bevinden zich hier de aansluitpunten voor het witgoed en de opstelling van de cv-installatie en mechanische ventilatie.

Bijzonderheden:
• Duurzaam en milieuvriendelijk materiaalgebruik;
• Voorzien van zonnepanelen;
• Volledig geïsoleerd;

kaart

€ 274.000,- k.k.
bouwjaar 2019
energielabel A
woonoppervlakte 122 m 2
perceeloppervlakte 174 m 2
inhoud 425 m 3
aanvaarding in overleg