Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Telefoon: 0031 (0)475 - 31 00 40    |    info@pww-makelaardij.nl    |    contact

Logo Peters Wiertz & Wijnands

Klik op de foto voor een uitvergroting

POSTERHOLT - Zwembadweg 2-B101

Verkocht onder voorbehoud

omschrijving

Vakantie in eigen land
Sfeervolle vrijstaande recreatiewoning

Met de Coronaperiode achter de rug en door de klimaatverandering wordt vakantie in eigen land steeds populairder. We wonen dan ook in een prachtig land, klaar om uitgebreid ontdekt te worden.
Waarom een vakantiewoning in eigen land zo ontzettend fijn is? Alles aan een vakantie in eigen land is minder stressvol. Om te beginnen de reis. Je stapt vanuit je huis rechtstreeks de auto (of vooruit, de trein) in, knippert met je ogen en bent op bestemming. Je krijgt niet te maken met ingewikkelde routes, gigantische vliegvelden (mét bijbehorende wachttijd) of boze douanemedewerkers. Je kent de regels van het land, spreekt de taal, kent de gewoontes. Kortom: je komt niet snel voor verrassingen te staan. En dat is best ontspannen voor een keer.

Een vakantiewoning biedt een 3 tal mogelijkheden:
Genieten van je eigen vakantiewoning.
Je kunt een recreatiewoning kopen uitsluitend voor eigen gebruik. Lekker met feestdagen of gewoon omdat er goed weer voorspelt is het komende weekend. Zonder boekingsstress lastminute je koffers pakken en helemaal tot rust komen tijdens een mini-vakantie in je eigen huisje.

Als investering
Een recreatiewoning kan natuurlijk ook worden gekocht puur voor het rendement en wordt er bewust gekozen om de vakantiewoning te verhuren.

De ideale combinatie
Maar de grootste groep kiest toch voor een mix van eigen gebruik en rendement. Genieten van een eigen recreatiewoning en toch een rendement ontvangen dat gemiddeld veel hoger is dan op een spaarrekening.

De woning staat op eigen grond en de jaarlijkse parkbijdrage is € 1.850,00.

Vakantiepark ‘t Posterbos
Het kleinschalige vakantiepark is gelegen in een prachtige omgeving waar ruimte en rust hand in hand gaan met vertier. Op het park hoeft zich niemand te vervelen: tennissen op de tennisbaan, een balletje trappen op het voetbalveld, spelen in de speeltuin of met warm weer lekker plonsen of baantjes trekken in het verwarmde buitenbad. Als deze faciliteiten maken dat ’t Posterbos zeer geliefd is bij gezinnen maar ook de natuurliefhebbers en rustzoekers komen hier aan hun trekken. Wandelen en fietsen zijn activiteiten, die hier dagelijks gedaan kunnen worden, waarbij er steeds van een andere natuur genoten kan worden. Vanuit het park wandel je namelijk zo het bos in of fiets je een van de vele fietsroutes in deze bosrijke omgeving.

Welkom op Posterbos nr 101
Nee, je bent niet in het Lavenbos van de Efteling maar in een park in het Midden-Limburgse Posterholt. Gelegen aan de rand van een stiltegebied is de buitenkant al een plaatje om te zien. Bij binnenkomst adem je sfeer. Dit knusse huisje biedt alle rust die je nodig hebt. De woonkamer en keuken staan in open verbinding met elkaar. De gehele achterzijde van de woning is van de vloer tot de punt van het dak voorzien van een glazen achterpui. Vanuit alle hoeken kun je dan ook een genieten van het rustgevende uitzicht over de weilanden. Op een mooie dag zet je de openslaande deuren open naar het op het zuiden gelegen terras en verleng je je leefgenot naar buiten. Op de begane grond zijn twee slaapkamers (een grote en een kleine, deze laatste is eventueel te gebruiken als berging) en de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, wastafel en een toilet. Het opbergen van poetsspullen is een muurkast/(meterkast voorhanden, evenals een buitenberging voor tuingereedschap, wasmachine e.d. Middels een trap vanuit de woonkamer kom je op de open entresol waar je plaats hebt voor een tweepersoons bed. Doordat de ramen reiken tot de punt van het dak kun je ’s nachts vanuit je bed de sterren tellen en ‘s morgens de vogeltjes en konijntjes. Het perceel is omgeven door hoge bomen waardoor je volledig in het groen zit en absolute privacy ervaart.
Deze vakantiewoning is ook perfect voor hondenliefhebbers want op het park zijn honden van harte welkom. Bij het huisje zit een groot stuk tuin waar honden genoeg speelruimte hebben.

kaart

vraagprijs € 120.000,- k.k.
bouwjaar 1978
woonoppervlakte 45 m 2
perceeloppervlakte 546 m 2
inhoud 225 m 3
aanvaarding in overleg