Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Telefoon: 0031 (0)475 - 31 00 40    |    info@pww-makelaardij.nl    |    contact

Logo Peters Wiertz & Wijnands

Aankoop

Uw aankoopmakelaar voor Midden-Limburg

Bij de verkoop van uw huis denkt u ongetwijfeld sneller aan het inschakelen van een makelaar dan bij de aankoop van een nieuwe woning. Toch is het om meerdere redenen niet onverstandig om Peters, Wiertz & Wijnands als aankoopmakelaar te vragen. Al is het maar omdat wij soms al informatie hebben over woningen die nieuw op de markt komen voordat u het op Funda leest. Wij kennen de regionale woningmarkt nu eenmaal door en door. Maar een aankoopmakelaar biedt u nog een aantal voordelen.

Onderhandelen voor de beste prijs

Bent u een goede onderhandelaar, dan kunt u natuurlijk zelf met de verkopende partij in onderhandeling over de prijs. Als u dat van nature niet bent, dan is het verstandig om dat bijvoorbeeld aan ons over te laten. Peters, Wiertz & Wijnands kan dan de onderhandelingen voor u voeren met één belangrijk doel voor ogen: voor u tot het meest optimale resultaat komen. Door een gedegen onderhandeling verdienen wij ons bovendien zelf terug.

Veel kennis en objectieve kijk

Wat u ook een gerust gevoel zal geven is onze juridische kennis. De kleine lettertjes van een koopovereenkomst worden door ons altijd nauwkeurig gecontroleerd. Daarnaast hebben wij door onze jarenlange staat van dienst ook een goede kijk op de technische aspecten van een woning.

Wij zijn register taxateurs en kunnen de reële waarde van een pand voor u bepalen. Dat doen wij vanuit een zakelijke en objectieve invalshoek, waar u misschien zelf sneller geneigd bent om te beoordelen op basis van emotie. Nog een voordeel: als wij het aankoopproces voor u begeleiden kost het u veel minder tijd en energie.

Aankoopmakelaar of verkoopmakelaar

Vanuit de NVM-erecode mogen wij bij één woning of bedrijfspand nooit tegelijkertijd de rol van aankoopmakelaar en verkoopmakelaar vervullen. Dit om ervoor te zorgen dat wij altijd alleen uw belangen behartigen en er geen sprake kan zijn van belangenverstrengeling. Natuurlijk mogen wij u wel begeleiden bij de verkoop van uw huidige woning én de aankoop van een nieuwe woning.

Informeer vrijblijvend naar onze voorwaarden en tarieven. Een afspraak is zo gemaakt.

Ga naar contact