Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Telefoon: 0031 (0)475 - 31 00 40    |    info@pww-makelaardij.nl    |    contact

Logo Peters Wiertz & Wijnands

Verkoop

Verkoopmakelaars met 40 jaar ervaring in Midden-Limburg

En dan komt het moment om uw woning of pand te verkopen. Een nieuwe levensfase breekt aan. Gezinsuitbreiding. Of bedrijfsuitbreiding. Te veel ruimte door uitvliegende kinderen. Of te weinig ruimte voor zorgbehoevende ouders. Van koopwoning naar huurappartement. Van drukke buurt naar stille bosrand. Wat ook de beweegreden of aanleiding is: als verkoopmakelaar nemen wij ú bij de hand en het verkoopproces volledig uit uw handen.

Gratis bezichtiging en waardebepaling

Besluit u voor uzelf dat het tijd is om uw woning of bedrijfspand te verkopen, dan komen wij graag met u in contact. Bij ons start een verkoop- of verhuurtraject altijd met een gratis en vrijblijvende bezichtiging. Vanzelfsprekend inclusief een gratis waardebepaling door één van onze gecertificeerde makelaars-taxateurs.

Een afspraak in de avonduren is daarbij voor ons geen enkel probleem. Tijdens ons eerste gesprek delen wij onze verkoopvoorwaarden met u, zodat u o.a. inzicht krijgt in de makelaarskosten voor de verkoop. Onze voorwaarden zijn glashelder en zonder kleine lettertjes.

Verkoopstrategie

Is de eerste stap gezet en heeft u na het gesprek een goed gevoel bij Peters, Wiertz & Wijnands makelaardij? Dan kijken we samen met u wat de slimste weg is om te bewandelen en welke online en offline verkoopkanalen we gaan inzetten om uw huis snel te verkopen.

We gaan daarin ver voor u en zetten alle middelen die beschikbaar zijn zo effectief mogelijk in. Extra aandacht besteden we aan de presentatie van uw woning. Onze ervaring leert dat we met deze uitgebreide aanpak sneller meer potentiële kopers voor u kunnen bereiken.

Verhuurmakelaar

Wilt u uw woning of bedrijfspand niet verkopen maar verhuren? Ook in dat geval kunt u het volledige traject bij ons neerleggen, van voorbereiding tot uiteindelijke verhuur. Kiest u voor Peters, Wiertz & Wijnands makelaardij, dan bieden wij u o.a. deze verhuurdiensten aan:

  • organiseren en begeleiden van bezichtigingen
  • financiële screening van potentiële huurders
  • opstellen huurovereenkomst
  • oplevering en eindinspectie
  • bij opzegging: administratieve afhandeling en eindinspectie
  • aanspreekpunt voor al uw huurvragen gedurende de gehele huurperiode

Benieuwd welke woningen en zakelijk vastgoed wij in Midden-Limburg en Zuid-Limburg recent met succes hebben verkocht?

Bekijk recent verkochte woningen