Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Telefoon: 0031 (0)475 - 31 00 40    |    info@pww-makelaardij.nl    |    contact

Logo Peters Wiertz & Wijnands

Klik op de foto voor een uitvergroting

Haelen - De Lingst 50

omschrijving

Ben je op zoek naar een energiezuinige nieuwbouwwoning maar toch in een jaren dertig jasje? De uitstraling van weleer met de luxe en het gemak van deze tijd? Dan is deze woning in de rustige woonwijk De Lingst in Haelen jou waarschijnlijk op het lijf geschreven.

Duurzaam en comfortabel wonen zijn de sleutelwoorden voor deze vrijstaande woning. Wie komt wonen in de vrijstaande woning aan De Lingst 50 komt terecht in een gasloze woning met een optimaal energielabel, hoeft dus de komende jaren niet meer te klussen én heeft ruimte genoeg. Want met 156 m² aan leefruimte en 4 slaapkamers is er een plek om samen te zijn maar ook een plekje voor ieder om zich even terug te trekken.
Daarnaast wordt de woning gebouwd met duurzame installaties waaronder vloerverwarming, zonnepanelen en een warmtepomp. Dat is goed voor het milieu én jouw portemonnee. Hiervan krijg je vanzelf een zonnig humeur.

Niet alleen de woning bepaald het woongemak maar ook de ligging maakt hier deel van uit. Ook dat zit bij deze woning helemaal goed. De jonge wijk is gelegen aan de rand van het dorp met alle voorzieningen op korte afstand. De kleine kinderen kunnen veilig te voet naar de basisschool en de tieners staan binnen een kwartier met de fiets op het schoolplein van het voortgezet onderwijs. Met de auto ben je ook snel op weg door de nabijgelegen aansluiting op de N273 waardoor de snelweg richting Eindhoven en Maastricht makkelijk bereikbaar is.

Maar ook de natuur ligt op een steenworp afstand. Op zondagochtend onthaasten met een lange wandeling in het prachtige natuurgebied Het Leudal met zijn unieke beekdalen, landduinen en bosvennen.

Indeling
De indeling van de woning is bijzonder praktisch. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich het zitgedeelte. De grote erker aan de voorkant zorgt niet alleen voor extra ruimte en sfeer ook voor heerlijk veel daglicht. Er kan zelfs als optie een erker aan de zijgevel geplaatst worden om zo nóg meer ruimte te creëren. In de achtergevel worden openslaande deuren geplaats die je ’s zomer lekker kunt openzetten voor een verkoelend briesje. Door het open karakter van de keuken hou je tijdens het koken gezellig contact met de gasten aan tafel of hou je een oogje in het zeil terwijl de kinderen in de tuin spelen. De keukenopstelling is niet inbegrepen, die mag je nog zelf uitzoeken. De aannemer zorgt wel voor de aansluitingen zoals aangegeven op de bouwtekening. Een andere indeling is natuurlijk bespreekbaar.
De eerste verdieping heeft een ruime overloop, 3 slaapkamers (14,12 en 10 m²) en een complete badkamer voorzien van een inloopdouche, ligbad, toilet en een dubbele wastafel.

De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap en is voorzien van een dakkapel. Hierdoor heb je op deze verdieping ook fijn daglicht en biedt het de mogelijk hier een ruime vierde slaapkamer te realiseren. Op deze verdieping bevinden zich verder de witgoedaansluitingen en de opstelling van de technische installaties.

De woning is gelegen op een perceel van maar liefst 872 m². Aan de achterzijde van de woning is er een heerlijk diepe tuin die gelegen is op Oosten. In de ochtend heerlijk een kop koffie drinken op het terras. Aan de rechterzijde van het perceel is een boom gesitueerd. Deze boom is onderdeel van verkoop en dient bewaart te blijven. Ziet je het al voor je, een leuke boomhut voor de kinderen of een heerlijke schaduwplek voor in de zomer. Aan de voorzijde ligt de woning circa 5 meter van de openbare straat, waardoor hier makkelijk een royale oprit gemaakt kan worden en een leuke voortuin. Ook is er aan beide zijde naast de woning de mogelijkheid om een achterom te maken. De woning wordt ook standaard opgeleverd met een garage/berging van ruim 19 m².

Kortom: Zorgeloos wonen en meer dan genoeg vrije tijd over voor leuke dingen, wie wil dat nou niet.
€ 635.000,- v.o.n.
woonoppervlakte 175 m 2
inhoud 510 m 3